U bent hier: Home

 • Wasberen L4 Wasberen L4 - Januari
  01/02/2019
  week van 7 januari 2019 klasjournalisten Milla-Jo en Abdallah: Op dinsdag leerden 2 nieuwe illustratietechnieken. Woensdagwas het trefbaltoernooi. We deden ons best. We kregen een sticker en een bal. Vandaag was het de leukste dag van de week. We gingen met de trein op uitstap naar Antwerpen. In de voormiddag wandelden we door de stad en las Sofie verhalen over de stad Antwerpen. Wist je da...Lees meer »

 • Wezels L3 Wezels L3 - Januari
  01/02/2019
  'Op straat voor het klimaat!' Met die slogan wilden enkele wezels duidelijk maken dat het klimaat ook hen na aan het hart ligt. Ze stonden met hun spandoek en een duidelijke boodschap aan de schoolpoort. Volgende week weer? 

 • Eekhoorns L2 Eekhoorns L2 - Januari
  01/02/2019
  Hoekenwerk, onderzoek en presenteren....de eekhoorns vinden het allemaal geweldig!

 • Vossen en uilen K2-K3 Vossen K2 - Januari
  01/02/2019
  Na de vakantie was het weer tijd voor een nieuw project. Samen hebben we voor het project 'Indianen' gekozen. Wat hebben we allemaal gedaan: totempalen maken met dozen en blokken aan de hand van een stappenplan, tekenen in het zand met veren, rollenspel in het zand met de kleine indianen, op de lichttafel, totempalen knippen en plakken van klein naar groot, schrijfdans de tipi, teke...Lees meer »

 • Muizen en kikkers K0-K1 Muizen en kikkers K0-K1 - Januari
  01/02/2019
  De kikkers en muizen zijn druk in de weer geweest! We hebben rond het project ‘gaatjes’ gewerkt waar we veel ontdekt hebben. Met zoutdeeg konden we een gaatjesmonster maken. Echte gaatjes maken met een boormachine mocht natuurlijk niet ontbreken. We zijn even echte kunstenaars geweest! Met een speciale bril gingen we op zoek naar ronde vormen zodat we een kunstwerk konden ma...Lees meer »

Bekijk oudere berichten