U bent hier: Home

 • Muizen en kikkers K0-K1 Muizen en kikkers K0-K1 - November
  11/12/2018
  In deze maand hebben wij gewerkt rond het project feest. We hebben met ballonnen gespeeld, liedjes gezongen. Ook taarten maken en versieren mocht niet ontbreken. Met duplo hebben we grote en kleine taarten gemaakt. Ons project hebben we afgesloten met een groot feest. Mama's en papa's en grootouders zijn mee komen feesten.

 • Lynxen L5 Lynxen L5 - November
  28/11/2018
  Opnieuw een maand voorbij, en wat is deze voorbij gevlogen seg! Na een deugddoende vakantie gingen we weer van start en dit met een hele toffe maand. Op donderdag 8 november gingen we samen met de wolven naar de Boekenbeurs. We leerden de auteurs Sarah Devos, Peter Slabbynck en Mark Tijsmans kennen en we ontmoetten illustrator Emma Thyssen. We kregen ook wat vrije tijd om op zoektocht t...Lees meer »

 • Eekhoorns L2 Eekhoorns L2 - November
  25/11/2018
  In november brachten de eekhoorns boeiende dingen mee naar de kring zoals onder andere knappe knutselwerkjes, prachtige stenen en schelpen die we konden bekijken en voelen. Heel wat ouders en grootouders kwamen voorlezen voor de voorleesweek en Spiekpietje was op bezoek in de klas. We schreven ook een brief naar de Sint en we gingen die posten in de postbus in de Hoogstraat. Samen m...Lees meer »

 • Wezels L3 Wezels L3 - November
  16/11/2018
  Naar aanleiding van de recente verkiezingen hielden we in de wezelklas zelf eens verkiezingen. Een aantal stemgerechtigden kregen een oproepbrief en konden een paar dagen later in een stemhokje komen stemmen op een van de klaspartijen. 

 • In de kijker... Herfstactiviteit: de Gruffalo
  07/11/2018
  Op vrijdag 16 november sluimert er wat op Klim-op... De Gruffalo doet zijn intrede en neemt iedereen mee op een spannende tocht.  Naar jaarlijkse gewoonte doen we in het najaar onze herfstactiviteit: een wandeltocht met een theatraal kantje rond een plezant thema. Dat thema is dit jaar de Gruffalo, het hoofdpersonage uit het gelijknamige prijswinnende prentenboek van Julia Donaldson.&n...Lees meer »

Bekijk oudere berichten