U bent hier: Home » Lynxen L5 - Oktober

Lynxen L5 - Oktober (03/11/2018)

Oktober vloog voorbij in de lynxenklas!

Meester Dennis zorgde voor een heel fietsparcours: we slalomden en reden zelfs over een schans. Onze fietsen werden gecontroleerd door de gemeentewachters, dit was spannend. Maar de meeste onder ons brachten het er goed vanaf.

Het leukste aan de maand oktober was het kamp. We gingen een week naar Cadzand. We waren vol lof over onze "appartementjes", tof dat we zelfs een eigen living hadden. We vonden het ook leuk om met de hele lagere school te gaan. Zo konden we zorgen voor de egels en eekhoorns. We hadden geluk met het weer, want het zonnetje scheen de hele week lang. Daardoor konden we altijd buiten onze activiteiten doen.

We werkten tijdens de maand oktober aan onze tijdsband. Zo waren we per groepje verantwoordelijk voor een tijdsperiode. Deze stelden we voor in de eerste afsluitkring. Na de vakantie gaan we van start met onze eerste echte onderzoeken.

In oktober vond de codewave plaats. Juf Sofie gaf ons een les over coderen, zo leerden we pixels tekenen en binaire codes achterhalen.

We sloten de laatste dag voor de vakantie af met het forum van de wasberen. Zij hebben al heel veel leuke vrije teksten geschreven, hier kunnen we inspiratie uithalen.

Groetjes,
De lynxen
  

Blogbericht toegevoegd op 03/11/2018 in lynxen l5 « Terug naar het overzicht