U bent hier: Home
 • In de kijker... Inschrijven kaas- en wijnavond 2019 AFGESLOTEN
  02/09/2019
  Vanaf nu kan je inschrijven voor onze kaas- en wijnavond op vrijdag 4 oktober 2019. Alle inschrijvingen moeten voor vrijdag 27 september 2019 binnen zijn. Klik hier om in te schrijven. Tot dan?

 • In de kijker... Inspectieverslag
  02/05/2019
  In januari kwam de onderwijsinspectie naar onze school. De inspectie houdt in het oog hoe een school presteert, waar de werkpunten van een school liggen en hoe efficiënt het (pedagogisch) beleid is. Met trots kunnen we meedelen dat ons doorlichtingsverslag erg goed was. Kinderen gaan hier naar een school die op verschillende vlakken boven de verwachtingen presteert.  Het verslag i...Lees meer »

 • In de kijker... Schaatsen
  17/01/2019
  Met vallen en opstaan gingen de wezels, wasberen, lynxen en wolven schaatsen in Mechelen.

 • In de kijker... Boekenrestaurant
  08/01/2019
  De eekhoorns, wezels, wasberen, lynxen en wolven gingen op bezoek bij het boekenrestaurant onder leiding van onze favoriete garçon, juf Dominique. Daar werd hen een heerlijk gamma aan kinderboeken voorgeschoteld waaruit ze hun favoriete lekkernijtjes konden kiezen en alvast noteren voor een toekomstig leesfestijn. Smullen maar!

 • In de kijker... Herfstactiviteit: de Gruffalo
  07/11/2018
  Op vrijdag 16 november sluimert er wat op Klim-op... De Gruffalo doet zijn intrede en neemt iedereen mee op een spannende tocht.  Naar jaarlijkse gewoonte doen we in het najaar onze herfstactiviteit: een wandeltocht met een theatraal kantje rond een plezant thema. Dat thema is dit jaar de Gruffalo, het hoofdpersonage uit het gelijknamige prijswinnende prentenboek van Julia Donaldson.&n...Lees meer »

Bekijk oudere berichten Toon alle blogberichten