U bent hier: Home

 • In de kijker... Herfstactiviteit: de Gruffalo
  07/11/2018
  Op vrijdag 16 november sluimert er wat op Klim-op... De Gruffalo doet zijn intrede en neemt iedereen mee op een spannende tocht.  Naar jaarlijkse gewoonte doen we in het najaar onze herfstactiviteit: een wandeltocht met een theatraal kantje rond een plezant thema. Dat thema is dit jaar de Gruffalo, het hoofdpersonage uit het gelijknamige prijswinnende prentenboek van Julia Donaldson.&n...Lees meer »

 • In de kijker... Lezers gespot in Cadzand
  20/10/2018
  Ons kwartierlezen hebben we niet in Tisselt achtergelaten, ook in Cadzand genoten we met volle teugen van onze boeken. Gezellige natuurplekjes genoeg om even helemaal weg te dromen in je verhaal. 

 • In de kijker... Inschrijvingen kaas- en wijnavond afgesloten
  22/09/2018
  De inschrijvingen voor de kaas- en wijnavond zijn afgelsoten.

 • In de kijker... Inschrijven kaas- en wijnavond 2018
  29/08/2018
  Vanaf nu kan je inschrijven voor onze kaas- en wijnavond op vrijdag 28 september 2018. Alle inschrijvingen moeten voor vrijdag 21 september binnen zijn. Klik hier om in te schrijven. Tot dan?

 • In de kijker... Infomoment voor nieuwe ouders
  08/01/2018
  Waarom kiezen voor een Freinetschool? Vroegen jullie je altijd al af wat een Freinetschool precies is? Wel dan nodigen we jullie graag uit op ons infomoment. We zullen jullie informeren over onze werking en geven een rondleiding door onze gezellige school. Vinden jullie onderzoeken, ontplooien van talenten, werken vanuit interesses, creativiteit, burgerschap, ouderparticipatie… belan...Lees meer »

Bekijk oudere berichten Toon alle blogberichten