U bent hier: Home

Prettige vakantie!

IJsbrekersdag

zaterdag 31 augustus van 10u-12u

 • Muizen en kikkers K0-K1 Muizen en kikker K0-K1 - April
  01/05/2019
  De muizen en de kikkers waren weer druk in de weer! We hebben nieuwe verftechnieken ontdekt en de gekende technieken nog eens geoefend. Moederdag kwam er stilletjes aan dus hebben we druk gewerkt aan ons cadeau en verschillende spelletjes gespeeld. We hebben ook een klein onderzoek gedaan naar wat drijf en zinkt!

 • Muizen en kikkers K0-K1 Muizen en kikkers K0-K1 - Februari
  01/03/2019
  De kikkers en muizen zijn druk in de weer geweest. De kinderen wilden koekjes bakken maar we hadden geen boter! Even naar de winkel om boter te halen en nog eens extra op te letten in het verkeer. Het mooie weer wil zeggen dat we genieten van een picknick en veel buiten spelen!

 • Muizen en kikkers K0-K1 Muizen en kikkers K0-K1 - Januari
  01/02/2019
  De kikkers en muizen zijn druk in de weer geweest! We hebben rond het project ‘gaatjes’ gewerkt waar we veel ontdekt hebben. Met zoutdeeg konden we een gaatjesmonster maken. Echte gaatjes maken met een boormachine mocht natuurlijk niet ontbreken. We zijn even echte kunstenaars geweest! Met een speciale bril gingen we op zoek naar ronde vormen zodat we een kunstwerk konden ma...Lees meer »

 • Muizen en kikkers K0-K1 Muizen en kikkers K0-K1 - November
  11/12/2018
  In deze maand hebben wij gewerkt rond het project feest. We hebben met ballonnen gespeeld, liedjes gezongen. Ook taarten maken en versieren mocht niet ontbreken. Met duplo hebben we grote en kleine taarten gemaakt. Ons project hebben we afgesloten met een groot feest. Mama's en papa's en grootouders zijn mee komen feesten.

Toon alle blogberichten