U bent hier: Home

 • Vossen en uilen K2-K3 Vossen K2 - Januari
  01/02/2019
  Na de vakantie was het weer tijd voor een nieuw project. Samen hebben we voor het project 'Indianen' gekozen. Wat hebben we allemaal gedaan: totempalen maken met dozen en blokken aan de hand van een stappenplan, tekenen in het zand met veren, rollenspel in het zand met de kleine indianen, op de lichttafel, totempalen knippen en plakken van klein naar groot, schrijfdans de tipi, teke...Lees meer »

 • Vossen en uilen K2-K3 Uilen K3 - Januari
  14/01/2019
  Op de fotocollages zie je waar de uilen de laatste tijd mee zijn beziggeweest: Onze fietsvaardigheid hebben we geoefend met een heus parcours , vol leuke hindernissen. De uilen fietsten er vlot doorheen! Samen met de egels (L1) werkten de uilen met de BEEBOTS , leuke robotjes om de kinderen te introduceren in de wereld van het programmeren. De eerste vrije teksten zijn een f...Lees meer »

 • Vossen en uilen K2-K3 Vossen en uilen K2-K3 - September
  10/10/2018
  De eerste maand school is alweer voorbij, wat vliegt de tijd. We hebben kennisgemaakt met onze nieuwe klas, vriendjes en juffen. Ohja we hebben niet één maar twee klassen om te werken en spelen. We zijn ook gestart met ons eerste project ‘Onder de zee’ en dit verloopt allemaal vlot. Wat hebben we al gedaan: • Drijven en zinken • Met visjes in het wate...Lees meer »

Toon alle blogberichten