U bent hier: Home
 • Vossen en uilen K2-K3 Vossen K2 - April
  01/05/2019
  April stond helemaal in teken van de gekke kippen. Gekke kippen tekenen op muziek, spelletjes spelen, een kuikenrace houden en proefjes doen met eieren. Als afsluit een heel lekker en leuk paasontbijt. 

 • Vossen en uilen K2-K3 Uilen K3 - April
  01/05/2019
  Ook dit jaar kwam de paashaas langs in Klim-Op. We begonnen de dag met een gezellig ontbijt en luisterden nadien naar een gezellig Paasverhaal. Toen kwam de verrassing: overal lekkere chocolade eieren op de speelplaats. Zoeken maar... Stagiaire Katrien werkte rond dino's bij de uilen. We maakten dino- afdrukken in gips en werden echte archeologen. We groeven dino's en hun botten uit...Lees meer »

 • Vossen en uilen K2-K3 Uilen K3 - Maart
  01/04/2019
  Ook in de uilenklas is het klimaat zeer belangrijk en vinden wij het nodig om er mee voor te zorgen. Wij dragen ons steentje bij door drinkflesjes te gebruiken , minder papier te verspillen , minder water te gebruiken,...We hebben een "contract" opgesteld en ondertekend. Met dank aan de ouders van Yanis om te helpen... De ganse school heeft genoten van de toneelvoorstellingen van ...Lees meer »

 • Vossen en uilen K2-K3 Uilen K3 - Februari
  01/03/2019
  We hebben in de uilenklas een project gedaan rond tanden. De kleuters leerden hun tanden zeer goed verzorgen. Onze poppenhoek werd een tandartspraktijk met wachtkamer en we leerden een leuk "tanden-poets" liedje. We leerden de verschillende soorten tanden en deden verschillende onderzoeken rond tanden uitvallen , melkgebit,... Klaspop Anna ging met Morris naar zee. Onze uilen ware...Lees meer »

 • Vossen en uilen K2-K3 Vossen K2 - Februari
  01/03/2019
  Waar hebben we deze maand rond gewerkt? Rond het project ‘Wilde dieren/dierentuin’. We hebben heel veel gedaan in onze klas: tekenen met sjablonen, met stappenplannen dieren bouwen, een toren maken die zo groot was als onze olifant, dierennamen stempelen, dieren sorteren, voetsporen schilderen, krokodillen maken en schrijfdans ‘De pinguïn’ en nog zoveel meer... ...Lees meer »

Bekijk oudere berichten Toon alle blogberichten