U bent hier: Home
 • Vossen en uilen K2-K3 Uilen K3 - Maart
  01/04/2019
  Ook in de uilenklas is het klimaat zeer belangrijk en vinden wij het nodig om er mee voor te zorgen. Wij dragen ons steentje bij door drinkflesjes te gebruiken , minder papier te verspillen , minder water te gebruiken,...We hebben een "contract" opgesteld en ondertekend. Met dank aan de ouders van Yanis om te helpen... De ganse school heeft genoten van de toneelvoorstellingen van ...Lees meer »

 • Vossen en uilen K2-K3 Uilen K3 - Februari
  01/03/2019
  We hebben in de uilenklas een project gedaan rond tanden. De kleuters leerden hun tanden zeer goed verzorgen. Onze poppenhoek werd een tandartspraktijk met wachtkamer en we leerden een leuk "tanden-poets" liedje. We leerden de verschillende soorten tanden en deden verschillende onderzoeken rond tanden uitvallen , melkgebit,... Klaspop Anna ging met Morris naar zee. Onze uilen ware...Lees meer »

 • Vossen en uilen K2-K3 Vossen K2 - Februari
  01/03/2019
  Waar hebben we deze maand rond gewerkt? Rond het project ‘Wilde dieren/dierentuin’. We hebben heel veel gedaan in onze klas: tekenen met sjablonen, met stappenplannen dieren bouwen, een toren maken die zo groot was als onze olifant, dierennamen stempelen, dieren sorteren, voetsporen schilderen, krokodillen maken en schrijfdans ‘De pinguïn’ en nog zoveel meer... ...Lees meer »

 • Vossen en uilen K2-K3 Vossen K2 - Januari
  01/02/2019
  Na de vakantie was het weer tijd voor een nieuw project. Samen hebben we voor het project 'Indianen' gekozen. Wat hebben we allemaal gedaan: totempalen maken met dozen en blokken aan de hand van een stappenplan, tekenen in het zand met veren, rollenspel in het zand met de kleine indianen, op de lichttafel, totempalen knippen en plakken van klein naar groot, schrijfdans de tipi, teke...Lees meer »

 • Vossen en uilen K2-K3 Uilen K3 - Januari
  14/01/2019
  Op de fotocollages zie je waar de uilen de laatste tijd mee zijn beziggeweest: Onze fietsvaardigheid hebben we geoefend met een heus parcours , vol leuke hindernissen. De uilen fietsten er vlot doorheen! Samen met de egels (L1) werkten de uilen met de BEEBOTS , leuke robotjes om de kinderen te introduceren in de wereld van het programmeren. De eerste vrije teksten zijn een f...Lees meer »

Bekijk oudere berichten Toon alle blogberichten