U bent hier: Home

 • Wezels L3 Wezels L3 - Februari
  01/03/2019
  Mona maakte deze maand met hulp van Eliano en Marieke een houten stoel. Ze begon met te brainstormen wat je met hout kan doen, ontwiep vervolgens een werkplan, maakte een piepschuimen versie om de juiste afmetingen te bepalen. Tot slot was het tijd voor het echte werk: het hout werd op maat gezaagd, we schuurden en beschilderden het in de klas en zetten het tot slot ineen. De stoel is nog niet ...Lees meer »

 • Wezels L3 Wezels L3 - Januari
  01/02/2019
  'Op straat voor het klimaat!' Met die slogan wilden enkele wezels duidelijk maken dat het klimaat ook hen na aan het hart ligt. Ze stonden met hun spandoek en een duidelijke boodschap aan de schoolpoort. Volgende week weer? 

 • Wezels L3 Wezels L3 - December
  01/01/2019
  In onze kring komt er allerlei soort werk aan bod: creatief werk (zoals Violette haar mooie verwerking van het boek dat ze uitlas), slim werk (zoals Lobke met haar zelfgemaakte maquette die ze maakte om over een nieuwsartikel te vertellen) en behendig werk (zoals Yaro die een circustrucje kan met een bord). 

 • Wezels L3 Wezels L3 - November
  16/11/2018
  Naar aanleiding van de recente verkiezingen hielden we in de wezelklas zelf eens verkiezingen. Een aantal stemgerechtigden kregen een oproepbrief en konden een paar dagen later in een stemhokje komen stemmen op een van de klaspartijen. 

 • Wezels L3 Wezels L3 - Oktober
  21/10/2018
  In oktober wordt het weer wat kouder en slaan we aan het griezelen - ook in de wezelklas. We kregen een grote pompoen te pakken (hij bleek meer dan 8 kg te wegen). We verwarmden ons met een zelfgemaakt pompoensoepje en met de uitgeholde vrucht hadden we ook direct onze Halloweendecoratie klaar. 

Toon alle blogberichten