U bent hier: Home

 • Wezels L3 Wezels L3 - April
  01/05/2019
  De wezels gingen op ontdekking in Mechelen. We bezochten de beiaarschool en tokkelden op dit gigantische instrument. We ontdekten de smalle straatjes, oude gebouwen en eigenaardigheden van de mooie stad. In de namiddag bezochten we het speelgoedmuseum, we maakten er kennis met oude spelletjes en volbrachten een zoektocht doorheen het museum. 

 • Wezels L3 Wezels L3 - Maart
  01/04/2019
  De wezels houden van kleiwerkjes. Robyn organiseerde deze maand een vier-op-een-rij-tornooi voor de hele school en maakte ook een kleiversie van vier op een rij.  Marieke schreef een vrije tekst over een egel en boetseerde een schattig egeltje.

 • Wezels L3 Wezels L3 - Februari
  01/03/2019
  Mona maakte deze maand met hulp van Eliano en Marieke een houten stoel. Ze begon met te brainstormen wat je met hout kan doen, ontwiep vervolgens een werkplan, maakte een piepschuimen versie om de juiste afmetingen te bepalen. Tot slot was het tijd voor het echte werk: het hout werd op maat gezaagd, we schuurden en beschilderden het in de klas en zetten het tot slot ineen. De stoel is nog niet ...Lees meer »

 • Wezels L3 Wezels L3 - Januari
  01/02/2019
  'Op straat voor het klimaat!' Met die slogan wilden enkele wezels duidelijk maken dat het klimaat ook hen na aan het hart ligt. Ze stonden met hun spandoek en een duidelijke boodschap aan de schoolpoort. Volgende week weer? 

 • Wezels L3 Wezels L3 - December
  01/01/2019
  In onze kring komt er allerlei soort werk aan bod: creatief werk (zoals Violette haar mooie verwerking van het boek dat ze uitlas), slim werk (zoals Lobke met haar zelfgemaakte maquette die ze maakte om over een nieuwsartikel te vertellen) en behendig werk (zoals Yaro die een circustrucje kan met een bord). 

Bekijk oudere berichten Toon alle blogberichten