U bent hier: Home

 • Wasberen L4 Wasberen L4 - December
  08/01/2019
  week van 3 december 2018: Klasjournalisten Alex en Alexander: We zijn naar het gemeentehuis geweest. Daar zagen we wat je in het gemeentehuis kan doen zoals: trouwen, afspraak met deburgemeester maken, kids ID halen, rijbewijs halen, geboorteaangeven, paspoort halen... Vergeet niet thuis te oefenen voor de evaluatie van onderzoekjes! We hebben nieuwe gordijnen gekregen deze week. Van Floo...Lees meer »

 • Wasberen L4 Wasberen L4 - November
  19/12/2018
  week van 5 november 2018: Klasjournalisten Sam T en Alexander: Op maandag leerden we nieuwe illustratietechnieken voor de vrijeteksten. We leerden de magische nul kennen in de rekenles. We maakten samen het eerste deel van het ei-verhaal. We zijnbenieuwd naar het vervolg. Vandaag begon de dag met een brandoefening. We mochten ons ook in fluo verkleden. De kleur roze kwam veel voor. ...Lees meer »

 • Wasberen L4 Wasberen L4 - Oktober
  06/11/2018
  Week van 1 oktober 2018: Klasjournalisten Bartu en Milan: Op vrijdagnamiddag is er een verrassing. We weten van niks. We hopen op iets leuks. Woensdag was er geen school, dat was leuk. Donderdag was het fietsparcours. Ze hebben onze fietsen gecontroleerd. We vonden het leuk. Week van 8 oktober 2018: We zijn op kamp! We beleefden een schitterende week in Cadzandië. We hadden...Lees meer »

 • Wasberen L4 Wasberen L4 - September
  01/10/2018
  week van 24 september 2018: Klasjournalisten Tuur en Sam S.: Roard en Milla Jo brachten hun muziekinstrument mee. Milla Johad een dwarsfluit mee en Roard een viool. Ze speelden allebeieen liedje voor ons. Dit vonden we mooi! We leerden deze week hoe we een collage moeten maken. week van 17 september 2018: Klasjournalisten Noor en Youssef: Op woensdag deden we de actie ‘Kl...Lees meer »

Toon alle blogberichten