U bent hier: Home

 • Wasberen L4 Wasberen L4 - Februari
  01/03/2019
  week van 4 februari 2019 klasjournalisten Dietse en Tuur: Normaal gingen we dinsdag naar het toneel. Maar er was iets fout gelopen. Als het deze week niet door gaat, gebruiken we het geld voor een volgende uitstap. Op vrijdag moesten we een dader opsporen bijeen mysterie. Hij had eieren uit het dinomuseum gestolen. De dader was Bert Baardjes. week van 11 februari 2019 klasjournaliste...Lees meer »

 • Wasberen L4 Wasberen L4 - Januari
  01/02/2019
  week van 7 januari 2019 klasjournalisten Milla-Jo en Abdallah: Op dinsdag leerden 2 nieuwe illustratietechnieken. Woensdagwas het trefbaltoernooi. We deden ons best. We kregen een sticker en een bal. Vandaag was het de leukste dag van de week. We gingen met de trein op uitstap naar Antwerpen. In de voormiddag wandelden we door de stad en las Sofie verhalen over de stad Antwerpen. Wist je da...Lees meer »

 • Wasberen L4 Wasberen L4 - December
  08/01/2019
  week van 3 december 2018: Klasjournalisten Alex en Alexander: We zijn naar het gemeentehuis geweest. Daar zagen we wat je in het gemeentehuis kan doen zoals: trouwen, afspraak met deburgemeester maken, kids ID halen, rijbewijs halen, geboorteaangeven, paspoort halen... Vergeet niet thuis te oefenen voor de evaluatie van onderzoekjes! We hebben nieuwe gordijnen gekregen deze week. Van Floo...Lees meer »

 • Wasberen L4 Wasberen L4 - November
  19/12/2018
  week van 5 november 2018: Klasjournalisten Sam T en Alexander: Op maandag leerden we nieuwe illustratietechnieken voor de vrijeteksten. We leerden de magische nul kennen in de rekenles. We maakten samen het eerste deel van het ei-verhaal. We zijnbenieuwd naar het vervolg. Vandaag begon de dag met een brandoefening. We mochten ons ook in fluo verkleden. De kleur roze kwam veel voor. ...Lees meer »

 • Wasberen L4 Wasberen L4 - Oktober
  06/11/2018
  Week van 1 oktober 2018: Klasjournalisten Bartu en Milan: Op vrijdagnamiddag is er een verrassing. We weten van niks. We hopen op iets leuks. Woensdag was er geen school, dat was leuk. Donderdag was het fietsparcours. Ze hebben onze fietsen gecontroleerd. We vonden het leuk. Week van 8 oktober 2018: We zijn op kamp! We beleefden een schitterende week in Cadzandië. We hadden...Lees meer »

Bekijk oudere berichten Toon alle blogberichten