U bent hier: Home

Prettige vakantie!

IJsbrekersdag

zaterdag 31 augustus van 10u-12u

 • Lynxen L5 Lynxen L5 - April
  01/05/2019
  Wat een drukke maand hebben wij achter de rug! De wolven legden deze maand hun grote fietsexamen af, wij mochten eens mee gaan oefenen. Eerst herhaalden we allerlei theorie en daarna gingen we echt fietsen door de Willebroekse straten. We brachten ook een bezoekje aan de Wereldwinkel, ze vertelden ons daar meer over eerlijke handel en biologische producten. We konden daar iets lekkers k...Lees meer »

 • Lynxen L5 Lynxen L5 - Maart
  01/04/2019
  Hallo, We maakten samen met een echte actrice een toneel. Zij gaf ons de eerste en de laatste zin van het toneel, het midden mochten we zelf verzinnen. We bedachten allerlei rollen en brachten verschillende attributen mee. Na veel oefenen waren we er klaar voor. We nodigden de vossen uit en zij kwamen kijken naar onze voorstelling. Het was echt tof! De cavia van Omar kwam op bezoek in o...Lees meer »

 • Lynxen L5 Lynxen L5 - Januari
  01/02/2019
  Hallo, Na een fijne kerstvakantie en vele familiefeestjes vlogen we er in januari weer helemaal in. Juf Dominique had gezorgd voor een boekenrestaurant in onze schoolbibliotheek. Er stonden allemaal tafeltjes met daarop plateaus vol boeken. We kregen telkens een vijftal minuten per tafeltje. Zo konden we kennis maken met allerlei verschillende boeken: avonturenverhalen, grappige verhale...Lees meer »

 • Lynxen L5 Lynxen L5 - December
  01/01/2019
  De maand december, een maand die uiteraard voorbij gevlogen is. Op woensdag 5 januari deden we mee met het hockeytornooi. We beleefden een leuke, grappige en sportieve namiddag. De Sint kwam langs in onze klas en bracht ons boeken van "Waar is Wally?". Sindsdien zijn we dagelijks op zoek naar dat gekke mannetje in zijn rood-wit gestreepte t-shirt. We werkten aan onze nieuwjaarsb...Lees meer »

 • Lynxen L5 Lynxen L5 - November
  28/11/2018
  Opnieuw een maand voorbij, en wat is deze voorbij gevlogen seg! Na een deugddoende vakantie gingen we weer van start en dit met een hele toffe maand. Op donderdag 8 november gingen we samen met de wolven naar de Boekenbeurs. We leerden de auteurs Sarah Devos, Peter Slabbynck en Mark Tijsmans kennen en we ontmoetten illustrator Emma Thyssen. We kregen ook wat vrije tijd om op zoektocht t...Lees meer »

Bekijk oudere berichten Toon alle blogberichten