U bent hier: Home

 • Lynxen L5 Lynxen L5 - Januari
  01/02/2019
  Hallo, Na een fijne kerstvakantie en vele familiefeestjes vlogen we er in januari weer helemaal in. Juf Dominique had gezorgd voor een boekenrestaurant in onze schoolbibliotheek. Er stonden allemaal tafeltjes met daarop plateaus vol boeken. We kregen telkens een vijftal minuten per tafeltje. Zo konden we kennis maken met allerlei verschillende boeken: avonturenverhalen, grappige verhale...Lees meer »

 • Lynxen L5 Lynxen L5 - December
  01/01/2019
  De maand december, een maand die uiteraard voorbij gevlogen is. Op woensdag 5 januari deden we mee met het hockeytornooi. We beleefden een leuke, grappige en sportieve namiddag. De Sint kwam langs in onze klas en bracht ons boeken van "Waar is Wally?". Sindsdien zijn we dagelijks op zoek naar dat gekke mannetje in zijn rood-wit gestreepte t-shirt. We werkten aan onze nieuwjaarsb...Lees meer »

 • Lynxen L5 Lynxen L5 - November
  28/11/2018
  Opnieuw een maand voorbij, en wat is deze voorbij gevlogen seg! Na een deugddoende vakantie gingen we weer van start en dit met een hele toffe maand. Op donderdag 8 november gingen we samen met de wolven naar de Boekenbeurs. We leerden de auteurs Sarah Devos, Peter Slabbynck en Mark Tijsmans kennen en we ontmoetten illustrator Emma Thyssen. We kregen ook wat vrije tijd om op zoektocht t...Lees meer »

 • Lynxen L5 Lynxen L5 - Oktober
  03/11/2018
  Oktober vloog voorbij in de lynxenklas! Meester Dennis zorgde voor een heel fietsparcours: we slalomden en reden zelfs over een schans. Onze fietsen werden gecontroleerd door de gemeentewachters, dit was spannend. Maar de meeste onder ons brachten het er goed vanaf. Het leukste aan de maand oktober was het kamp. We gingen een week naar Cadzand. We waren vol lof over onze "apparteme...Lees meer »

 • Lynxen L5 Lynxen L5 - September
  05/10/2018
  Onze eerste maand van het nieuwe schooljaar was al behoorlijk druk! We botsten de eerste schooldag al op een probleem. We hadden niet genoeg krukjes om in de kring te zitten. In groepjes wisten we zelf deze krukjes in elkaar te zetten. Onze technische handen werden meteen op de proef gesteld. Na een maand staan alle krukjes nog stevig op hun poten! We maakten ook kennis met onze ateli...Lees meer »

Toon alle blogberichten