U bent hier: Home

Prettige vakantie!

IJsbrekersdag

zaterdag 31 augustus van 10u-12u

 • Wolven L6 Wolven L6 - Maart
  01/04/2019
  Met het zesde leerjaar bezoeken we het cultureel centrum, de Ster, van willebroek. We bekijken er het toneelstuk BEstorm.  De tweede en de derde graad krijgen OSCAR op bezoek. Schooltoneel van theater zuidervis.

 • Wolven L6 Wolven L6 - Januari
  01/02/2019
  STEM dag bij kennesmaking secundair. In het thema geluid deden we allerlei proefjes. We maakten een trommel en kazoo. Tot slot hielden we zelfs een kazooconcert. 

 • Wolven L6 Wolven L6 - Januari
  14/01/2019
  Op 11 januari 2019 kregen we bezoek uit Zuid-Korea. Woohyun logeert momenteel bij Meshâal. Dit doet hij in het kader van een taaluitwisseling. Hij wil graag Nederlands leren en de moeder van Meshâal is Koreaans aan het studeren. Woohyun maakte zelfs als verrassing een echt Zuid-Koreaansontbijt voor ons klaar! We leerden over zijn thuisland, de gewoonten en levensomstandi...Lees meer »

 • Wolven L6 Wolven L6 - December
  12/12/2018
  Tijdens dit hoekenwerk wiskunde experimenteerden de kinderen zelf rond een aantal zaken. Zo kwamen ruimtefiguren, de ontvouwingen van een balk of kubus en de formule voor de omtrek van een cirkel aan bod.

 • Wolven L6 Wolven L6 - Oktober
  31/10/2018
  Op deze digitale doedag maakten de kinderen kennis met allerlei technische beroepen. Ze dachten na over hun eigen talenten en brachten die in kaart. Ze gingen op basis hiervan op zoek naar richtingen die eventueel bij hun persoonlijkheid zouden kunnen aansluiten. Verder leerden ze een zoekmachine te gebruiken om op te zoek naar studierichtingen en scholen in de buurt. Zo denken de leerlingen nu...Lees meer »

Bekijk oudere berichten Toon alle blogberichten