U bent hier: Home

 • In de kijker... Schaatsen
  17/01/2019
  Met vallen en opstaan gingen de wezels, wasberen, lynxen en wolven schaatsen in Mechelen.

 • Egels L1 Egels L1 - Januari deel 2
  14/01/2019
  Begin januari leerden wij hoe we voorbij een hindernis moeten stappen. Eerst oefenden we op de speelplaats, nadien in het echte verkeer. Wat is belangrijk als je voorbij een hindernis stapt? 1. Stoppen voor de hindernis. 2. Indien je met twee naast elkaar stapt, handen loslaten en één voor één voorbij de hindernis stappen. 3. Zo dicht mogelijk tegen d...Lees meer »

 • Vossen en uilen K2-K3 Uilen K3 - Januari
  14/01/2019
  Op de fotocollages zie je waar de uilen de laatste tijd mee zijn beziggeweest: Onze fietsvaardigheid hebben we geoefend met een heus parcours , vol leuke hindernissen. De uilen fietsten er vlot doorheen! Samen met de egels (L1) werkten de uilen met de BEEBOTS , leuke robotjes om de kinderen te introduceren in de wereld van het programmeren. De eerste vrije teksten zijn een f...Lees meer »

 • Wolven L6 Wolven L6 - Januari
  14/01/2019
  Op 11 januari 2019 kregen we bezoek uit Zuid-Korea. Woohyun logeert momenteel bij Meshâal. Dit doet hij in het kader van een taaluitwisseling. Hij wil graag Nederlands leren en de moeder van Meshâal is Koreaans aan het studeren. Woohyun maakte zelfs als verrassing een echt Zuid-Koreaansontbijt voor ons klaar! We leerden over zijn thuisland, de gewoonten en levensomstandi...Lees meer »

 • Wezels L3 Wezels L3 - Januari
  13/01/2019
  In onze kring komt er allerlei soort werk aan bod: creatief werk (zoals Violette haar mooie verwerking van het boek dat ze uitlas), slim werk (zoals Lobke met haar zelfgemaakte maquette die ze maakte om over een nieuwsartikel te vertellen) en behendig werk (zoals Yaro die een circustrucje kan met een bord). 

Bekijk oudere berichten