U bent hier: Home » Info » Praktische info » Eten op school

Eten op school

De kinderen kunnen ’s middags op school blijven eten. Daarvoor brengen zij een lunchpakket mee en smullen dit op in ons eethuisje in de voorbouw van onze school.

Praktische afspraken

De kinderen brengen geen eigen dranken mee. Om organisatorische redenen zorgt de school voor de dranken.

De volgende dranken worden aangeboden: melk, water, chocomelk, appelsap en sinaasappelsap. (Geef als ouder van een kleutertje een briefje mee welke drank ze nooit mogen drinken vanwege allergieën.)

De middagstudie wordt ingericht voor de ouders die er nood aan hebben. Elk kind kan occasioneel blijven eten. Laat uw kind niet zomaar blijven eten op school omdat het dat graag doet. Te grote groepen zorgen voor een zeer lawaaierige sfeer en komen vaak stresserend over bij onze kinderen. Daarom doen wij ieder jaar een oproep naar ouders die het fijn vinden om met een groepje in de klas te eten.

Bent u thuiswerkend, werkt u voltijds in een ploegenstelsel of deeltijds, werkt u met een wisselend uurrooster,.. ziet u een kans iets voor uw kind en zijn/haar klasgenootjes te doen en hen op deze manier beter te leren kennen?
Neem dan contact op met de klasleerkracht en zij zullen jullie de werkwijze uitleggen.

De dranken worden aangeboden tegen de prijs van €0.80 per middag. De leerlingen kopen hiervoor een reeks tickets en dit enkel op maandagmorgen (liefst 10 of 20 tegelijk).

De aangekochte tickets worden door de leerkracht in de klas bewaard.

Boterhammen worden meegebracht in een brooddoos voorzien van naam.